Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy tudjak tanulni?

Mit tegyek, hogy tudjak tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

26 eves lany/no vagyok, sajnos nagyon buta.

Az utobbit kifejtenem: sajnos mar also tagozat 5.-ik osztalyaban evet ismeteltem, a tanulasi keszsegeim a nullaval egyenloek.

Nagyon butanak tartom magam, de ezen szeretnek valtoztatni.

A problema az az, hogy semmi sem marad meg a fejemben, nekem egy A4-es oldalt 2-3 oraig kellett tanulnom.

8.-ik osztaly utan sajnos nem tanultam tovabb.

Szeretnek leerettsegizni es jelentkezni foiskolara.

Nekem ez az almom, hogy tudjak magammal szemben teljesiteni/valamit elerni.

Szerintetek lehet fejleszteni a tanulasi keszsegeimet vagy ezt mindenki orokli igymond?

Neztem mar ilyen keszsegfejleszto tanfolyamokat is, de gondoltam elotte egy kerdest meger.

Nagyon szepen koszonom Mindenkinek.

2023. jan. 30. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen tréningek. Férjem ide járt és nagyon be is vált, mert előtte ötször bukott egy vizsgán. A tanfolyam után viszont 95%osra írta.

[link]

2023. jan. 30. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszek az ilyen tanfolyamokban, sem az emberi butaságban, ha mindössze memórizálni kell valamit.

A megértés az más dolog, de a megértést pedig egy jó "adó" tudja befolyásolni leginkább.

Szóval 2 óra alatt tudtad megtanulni anno? Akkor ez azt jelenti, hogy nem lehetetlen...

Le kell tenni a popsit, és akkor ezzel a két órával elindulni. Az emberi agy csodálatos dolog. Olyan mint bármelyik emberi testrész - formálódik, igazodik alakul.

Amit Te most két óra alatt megtanultál, ugyanahhoz 10 nap múlva már csak másfél óra kell....

És fordítva is: új dolgokhoz, ha a tanulás metodikaját szokja az agy, fél év múlva már csak fele annyi....esetleg.

2023. jan. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!