Mit tegyek, hogy tudjak tanulni?
Sziasztok.
26 eves lany/no vagyok, sajnos nagyon buta.
Az utobbit kifejtenem: sajnos mar also tagozat 5.-ik osztalyaban evet ismeteltem, a tanulasi keszsegeim a nullaval egyenloek.
Nagyon butanak tartom magam, de ezen szeretnek valtoztatni.
A problema az az, hogy semmi sem marad meg a fejemben, nekem egy A4-es oldalt 2-3 oraig kellett tanulnom.
8.-ik osztaly utan sajnos nem tanultam tovabb.
Szeretnek leerettsegizni es jelentkezni foiskolara.
Nekem ez az almom, hogy tudjak magammal szemben teljesiteni/valamit elerni.
Szerintetek lehet fejleszteni a tanulasi keszsegeimet vagy ezt mindenki orokli igymond?
Neztem mar ilyen keszsegfejleszto tanfolyamokat is, de gondoltam elotte egy kerdest meger.
Nagyon szepen koszonom Mindenkinek.
Vannak ilyen tréningek. Férjem ide járt és nagyon be is vált, mert előtte ötször bukott egy vizsgán. A tanfolyam után viszont 95%osra írta.
Nem hiszek az ilyen tanfolyamokban, sem az emberi butaságban, ha mindössze memórizálni kell valamit.
A megértés az más dolog, de a megértést pedig egy jó "adó" tudja befolyásolni leginkább.
Szóval 2 óra alatt tudtad megtanulni anno? Akkor ez azt jelenti, hogy nem lehetetlen...
Le kell tenni a popsit, és akkor ezzel a két órával elindulni. Az emberi agy csodálatos dolog. Olyan mint bármelyik emberi testrész - formálódik, igazodik alakul.
Amit Te most két óra alatt megtanultál, ugyanahhoz 10 nap múlva már csak másfél óra kell....
És fordítva is: új dolgokhoz, ha a tanulás metodikaját szokja az agy, fél év múlva már csak fele annyi....esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!