Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha gyógytornász szakra szeretn...

Ha gyógytornász szakra szeretnék jelentkezni a gyakorlati részhez kell védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A PTE-re szeretnék menni gyógytornász szakra, de úgy hallottam a gyakorlathoz szükséges védettségi igazolvány...Nos aki esetleg oda jár meg tudná ezt erősíteni vagy cáfolni? Vagy bármelyik másik egyetemen hogy így van-e...

2023. jan. 30. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A védettségi igazolvány már tulajdonképpen hatályát vesztette, úgy fogalmaznék inkább, hogy nálunk az egyetemre való belépéshez kötelező a 3 oltás megléte.
2023. jan. 30. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
De figyelj és ezt hogy ellenőrzik le? Nem felvételi követelmény, elém állnak és megkérdezik?
2023. jan. 31. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a szakról nem tudok nyilatkozni, de más szakon voltam kórházi gyakorlaton tavasszal (nem orvosira jártam, nem legyengült immunrendszerű emberek közé mentem, közvetlen módon nehezen tudtam volna bárkinek komoly bajt okozni, ráadásul végig maszkban voltunk). Igen, megkérdezték, hogy van-e, és megvárták, amíg előkeresem a (három oltásról szóló) védettségit. Addig nem kezdhettem meg a gyakorlatomat, amíg be nem mutattam. Ez olyan, mint hogy orvosin elkérik az oltási könyvedet is, meg kell menni tüdőszűrésre, ilyesmik. Ha kötelező, akkor eléd fognak állni, és rá fognak kérdezni.
2023. jan. 31. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor úgy látom ez ugrott...Reméltem hogy ez csak a vészhelyzet időszakában volt így és idéntől majd nem kell. Köszönök minden választ! :(
2023. jan. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!