Jogász szakos hallgatók, ez tényleg igaz????
Továbbtanulás előtt állok, és érdekel a jog, meg mindig is oda akartam menni. Kérdezgettem felsőbb éves ismerőseimet, akiket tudtam, hogy milyen az egyetem stb, meg facebook csoportokban is érdeklődtem, és most nem tudom eldönteni, hogy ki az aki komolyan válaszolt meg poénkodik, mert vegyes válaszok vannak, meg sokan elpoénkodják.
Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy pl. polgári jogból a teljes PTK-t kivűlről meg kell tanulni mind a több ezer paragrafust, meg minden jogszabályi tárgyból az adott törvényt teljes egészében kivűlről kell tudni. Ezt nem bírom elhinni, szerintem lehetetlen összesen kb 10 ezer szakasznyi jogot kivűlről mondani szó szerint. Vagy tényleg így van? Kicsit ettől megijedtem. Vagy hogy néz ki egy àtlag jogi tárgynak a vizsgája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!