Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egy egyetemet elkezdtem,...

Ha egy egyetemet elkezdtem, de félbehagytam, azt hogyan jelöljem az önéletrajzomban?

Figyelt kérdés
Közben dolgoztam is, illetve kihagytam, amíg újraérettségiztem, így több év eltelt, mire elkezdtem a következő egyetemet. Úgyhogy nem tudom, mennyire veszi ki magát rossznak, hogy ott egy "lyuk" az önéletrajzomban.

2023. jan. 19. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Beleírod, hogy tól-ig csináltad, utána meg hogy félbemaradt. Ha érdekli őket, személyes elbeszélgetésen úgyis belekérdeznek, hogy miért maradt félbe.
2023. jan. 20. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy jelöltem, hogy amin diplomát szereztem, ott a dátum mellé tettem egy kis diplomás sapka ikont (🎓). Mivel a telefonszámhoz és a lakcímhez eleve használtam ilyen kis egyszínű ikonokat, belefért a designba. De az is jó, ha a képzés végdátumát zárójelbe teszed, hogy igen, tulajdonképp befejezted, de oklevelet nem szereztél.
2023. jan. 20. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Csak azt az egyet írd be, amiből diplomád van, ott is csak a diplomaszerzés dátumát, így:

2015 MA, Óvodapedagógus (ELTE)

Nem kell ezt túlbonyolítani.

2023. jan. 20. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig tud hasznos lenni a be nem fejezett tanulmány is.

Például egy be nem fejezett msc vagy doktori kifejezetten előny, de ha valaki elkezdett például egy területhez részben kapcsolódó szakot, akkor értékes infó lehet, hogy attól függetlenül, hogy félbehagyta, van hozzá affinitása vagy legalábbis érdekli. Például nekem van műszaki diplomám és egy félig befejezett matek szakom. Pozitív szokott lenni akkor is, ha nem fejeztem be.

2023. jan. 20. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondani szoktuk, az egyetem nem olyan mint a szex, hogy bedugod a hegyét és akkor elmondhatod, hogy megvolt a csaj.
2023. nov. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!