Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » PTE úszás tapasztalatok?

PTE úszás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Olyan sportot akarok felvenni, ahol úszhatok úgy, ahogy akarok. Tavaly felvettem az akkor még “úszás” néven hirdetett sportot, ott megmondták, hogy mennyit és mit kell úszni. De ez nem tetszett így.

Most külön szedték az úszást kezdőknek és haladóknak. Az lenne a kérdésem, melyiket érdemesebb felvennem, ha azt akarom, hogy a tanár ne osszon ki feladatot, hanem úszhatok úgy ahogy akarok?

2023. jan. 19. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tanórán jellemzően feladatot adnak.

Ha csak úgy úszni akarsz, akkor vegyél egy uszodabérletet.

2023. jan. 19. 21:31
 2/2 anonim válasza:
100%
Úszásra nincs tapasztalatom és ami van az is elég régi. Én kosárlabdát vettem fel úgy, hogy nagyon nem tudtam kosarazni, csak szerettem. :-) Ott a tanár (Czéh László) nagyon ritkán szólt bele. Kosaraztunk egy órát, és néha szólt, hogy mit csináljunk máshogy, de alapvetően nem vette vérkomolyan. Én nagyon szerettem. De egyrészt ez pár évtizede volt, másrészt gondolom tanárfüggő. Talán lehet beszélni a tanárral, hogy te mit szeretnél és lehet, hogy úgy áll hozzá, hogy az a lényeg, hogy sportolj és elengedi a "szakmát". Érdemes megpróbálni.
2023. jan. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!