Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan egyetem, amit...

Van olyan egyetem, amit puszta létezéssel is el lehet végezni?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, csak érdekel, hogy van-e olyan egyetem, ahol gyakorlatilag ha valaki néz a fejéből kifele, az is elvégzi, és szinte nulla tudással levizsgáznak. Sok ilyen gyk kérdést olvasni, hogy vannak helyek ahol senkit nem buktatnak. Ez létezhet? Kicsit hihetetlen

2023. jan. 18. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%
10 - Pont, hogy jártam. :) Vicc a mai felsőoktatás szerintem.
2023. márc. 25. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Olyan szakok viszont vannak, ahol nem szívatnak direktbe, ha látják, hogy foglalkoztál az anyaggal. De a semmire nem adnak diplomát, de amúgy egy középfokú érettségit sem.
2023. ápr. 14. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Jártam ilyenre, pedagógia szak volt, nem akarok részleteket írni, egyik osztálytársunk szinte be se járt, és amit csinált feladatok, az a nullát súrolta, de lediplomázott, jó jeggyel. Tragédia hogy ezekből lesznek a tanárok.
2023. okt. 9. 08:03
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Akkor nem tudod, mire jártál, ugyanis a pedagógia szakon nem tanárokat képeznek.
2023. okt. 9. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
14 erre mondják, hogy hlyékkel nem szabad vitatkozni. Úgyhogy legyen neked igazad :)
2023. okt. 9. 11:00
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 :)

[link]

A pedagógia szak a bölcsészettudományokhoz tartozik, nem a pedagógusképzéshez, magyarul nem tanárokat képeznek ott.

2023. okt. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!