Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nem kell bemennie...

Ha valakinek nem kell bemennie első órára akkor annak elég 9:00 ra bemenni vagy be kell érni 8:45 re?

Figyelt kérdés

Valaki szerint elég kilencre valaki szerint pedig az első óra kicsengőjére azaz 8:45 re.

Melyik az igaz?

2023. jan. 13. 07:33
A kérdező szavazást indított:
Elég kilencre beérni
8:45 re bent kell lenni
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Iskolája válogatja, mit ír elő a házirend.

Én mondjuk minden esetben azt mondanám, hogy 10p-cel előtte nem árt benn lenni, bármikor is kezdődjön az oktatás.

2023. jan. 13. 07:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre a házirend nem tér ki mivel elég speciális eset vagyok
2023. jan. 13. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég 9-re, vagy legalábbis nem árt, ha nem pont 9:00-ra tervezel beesni a terembe, hanem pár perccel előtte. Amúgy meg nekünk anno a házirendben volt olyan, hogy az első óra előtt (ami 8-kor kezdődött) 7:50-kor be kell érni mindenkinek, de ez a kutyát sem érdekelte. Szóval szerintem jó az a 9 is, de én azért egy pár perccel még is csak az óra kezdete előtt mennék be.
2023. jan. 13. 08:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat ma megkérdeztem az igazgatónőt és azt mondta h elég kilencre
2023. jan. 13. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
8:55-re kellett volna bent legyek általában, de ha nem volt első órám én másodikat sem tartottam magamnak vagy lazán besétáltam 9:40 körül vagy már be sem mentem aznap.
2023. jan. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!