Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Excel formula, mi a probléma...

Excel formula, mi a probléma vele?

Figyelt kérdés

=IF ((A2="Absolutely agree") * (B2="Absolutely agree") * (C2="Absolutely agree") * (D2="Absolutely agree") * (E2="yes") * (F2="Absolutely agree) * (H2="Absolutely agree"), "CONGRATULATIONS", " ")

Tehát ha a feltételek mind teljesülnek, akkor CONGRATULATIONS legyen a cellában, különben meg maradjon üresen. Amikor ezt beírtam, nem a CONGRATULATIONS-t jelezte ki, hanem magát a formulát.

2023. jan. 12. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az F2-es zárójelből hiányzik egy ".
2023. jan. 12. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt javítottam, de még így is ugyanez a helyzet, magát a formulát mutatja, nem az eredményt.
2023. jan. 12. 15:36
 3/4 Farkas999 ***** válasza:
A végén pontosvessző kell a "" elé, nem vessző
2023. jan. 13. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Közben utánanéztem, 8 oka lehet ennek: [link]

Viszont egyik sem volt az oka, hanem az, hogy a csillag elé és után üres helyet tettem. Mikor azt kivettem, megoldódott.

2023. jan. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!