Grafikushoz info vagy rajz/ mindketto erettsegi kell?
Figyelt kérdés
Probaltam nezni egy csomó helyen de en eskuszom nem talalom 😭😭2023. jan. 8. 15:28
1/7 anonim válasza:
Nézd meg a felvin, ez pl a Metropolitan egyetem. Teljesen máshogy számolnak pontot mint a szokásos szakok
2/7 anonim válasza:
Szóval annál amit linkeltem, egyik se "kell", csak legyen érettségid
3/7 anonim válasza:
Ilyen szakokon szokott lenni felvételi.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem fizetos verzioknál is hasonlo lehet a helyzet? Mert azt en is neztem, hogy gyanusan keves pontot varnak el
2023. jan. 8. 22:09
5/7 anonim válasza:
Nézd meg a felvi.hu-n. Van szakkereső, beírod amit szeretnél és ott lesz minden
Azért gyanúsan kevés a pont mert ők pontoznak, az érettségid és a középsulis eredményed nem számít abban ami linkelve van
6/7 anonim válasza:
Balett-táncosnak és zongoraművésznek se mehetsz a matek érettségid alapján. Ugyanez a helyzet a képző- és iparművészeti szakokkal.
7/7 anonim válasza:
Asszem,okj-n nem volt ilyen elvárás. Egyetem tekintetében nemtom; de a többiek úgy tünik, jókat írtak. ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!