Megéri közgazdásznak tanulni?
Igazából motiváció jelleg miatt teszem fel a kérdésem... Nappali tagozaton psz alapszakos vagyok, harmadéves, egy évet már csúsztam. Kontakt órás már csak egy félévem lesz, utána szakmai gyak plusz egy-egy tárgyat még tologatnom kell magam előtt jövő őszi félévben és az utána lévő tavaszi félévben, mert most nem sikerült ez az egy tárgy vizsgaelőfeltétele. Még van 4 vizsgám ebben a vizsgaidőszakban, de kicsit (nagyon) összeomlottam, hogy már megint csúszik, hogy záróvizsgára mehessek.
Az is zavar, hogy már 30 éves vagyok, egy teljesen más területű diplomám már van, idén nyárig végig dolgoztam is a psz nappali tagozat mellett abban a másik szakmában, de idén felmondtam, hogy most már csak erre tudjak koncentrálni. Szeretem is a psz-t, szeretném kipróbálni magam benne, de ennyi csúszással már nem tudom képes vagyok-e rá.
Járt valaki hasonló cipőben? Nagyon nem szeretném feladni, de nem tudom megéri-e még? Úgy érzem csak szerencsétlenkedek
Nem
Egy frissen végzett közgazdász
3, 4-es válaszoló jól kifejtette helyettem
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!