Ez milyen érettségi (eredmények)?
Figyelt kérdés
Magyar (K): 82
Földrajz (V-K): 80
Matek (K): 74
Angol (E): 71
Töri (K): 66
2022. dec. 17. 09:20
2/8 anonim válasza:
Annyira azért nem.. majd nézd neg felvin hogy ez mire lehet elég ha tovább akarsz tanulni, szerintem ez ahhoz karcsú
4/8 anonim válasza:
Nekem is körülbelül ilyen lett, és tovább tudtam vele tanulni. Nem olyan rossz.
5/8 A kérdező kommentje:
3.: Választott és közép.
2022. dec. 17. 10:29
6/8 anonim válasza:
Ha az okj, vagy a FOKSZ a célod akkor ez egy tökéletes bizonyítvány. Egy jó egyetemhez ez szerintem egy picit kevés.
7/8 anonim válasza:
Miért lenne kevés egyetemre? :D :D :D végem
8/8 anonim válasza:
Szerintem átlagos eredmény. Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Továbbtanulásra rendben van. Sőt, most meg is néztem kalkulátorban, ha a bizonyítványod az előző években mindenből 4-es lett, akkor 356 pontod lenne jelenleg összesen. Azért ezzel már be lehet kerülni egyetemre, de nyilván sok kiesik, sokból csak önköltséges lehetséges, de összességében egyetemre ezzel is tovább lehet menni. Én továbbra is tartom az álláspontom, hogy ez szerintem egy átlagos eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!