Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy tanár megteheti ezt?

Egy tanár megteheti ezt?

Figyelt kérdés
Föciből fogunk holnap dogát írni. Amivel amúgy semmi probléma nincs, de amikor összefoglaltunk akkor a tanár olyanokat akart bele rakni ami nincs benne a füzetbe, de még a tankönybe sincs. Két hete amikor a háromnegyed osztály javító dogát írt a tanár haladt tovább az anyaggal. Nem elég hogy azt az anyag részt csak egy ember küldte el (akinek nagyon ronda a külalakja) hanem olyanok vannak benne, hogy a nem tudom milyen Jenő mikor született, mi volt a foglalkozása. És azt mondta a tanár hogy ez is benne lesz és őt nem érdekli az, hogy a háromnegyed osztály nem írta le. Ezt megteheti egy Föci tanár?
2022. dec. 4. 10:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
pedig 32 gyerek mondja azt hogy nem volt róla szó
2022. dec. 4. 13:29
 12/14 NTBS ***** válasza:
100%

Igen megteheti.

Miért nem sikerül megtanulni, ha előre elmondja, hogy megkérdezi?

Van internet utánanézel.

Földrajz tanárként érdekelne milyen témáról van szó?

2022. dec. 4. 15:54
 13/14 anonim válasza:

Ha nem adta le az anyagot akkor sem írhat mást az internet arról a bizonyos Jenorol, mint amit ő el tudott volna mondani. Mellesleg,ha egy gyerek leírta csúnyán és hanyagol, hogy nem tudom milyen Jenő, nem tudom mikor hol akkor csak beszélt róla a tanár :)

Használd a netet. Jobb megoldás nincs szerintem.

2022. dec. 5. 18:16
 14/14 A kérdező kommentje:
szerencsére túl éltem azt a dogát. Bár volt benne olyan kérdés aminek még a lényege se volt meg szerintem egy 3-as meg van
2022. dec. 5. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!