Hogyan ne érezzem rosszul magam a versenyi teljesítményem miatt?
Sziasztok!
Középiskolát kezdtem most ősztől, és volt annyi szerencsém, hogy egy helyesírási versenyt megnyertem az iskolámban, ami 3 fordulós. Mostani új magyartanárom (akitől kicsit félek) sokat gyakoroltatott feladatokkal, amikből sok sikerült jól, és biztatott ezért, hogy be fogok jutni a döntőbe. Végül ezen a héten letudtam a 2. fordulót, de visszagondolva rá szerintem eléggé pocsékul teljesítettem. Elvileg ilyenkor úgymond "képviselem" az iskolámat, és így nagyon ciki, hogy miattam, mint új iskolába jött amatőr gyerek miatt nem fog nyerni az iskola.
Először történt meg ez, hogy tovább jutottam egy versenyen.
Félek, hogy a tanárom most csalódni fog bennem.
Lehetséges, hogy nem itt kellene siránkoznom, illetve csak túl gondolom az egészet, de nem tudom, hogy mit tegyek. Mindig amikor visszagondolok rá, akkor rosszul érzem magam, mert lehettem volna jobb is, és alapvető hibákat vétettem.
Nagyon szépen köszönöm, ha elolvastad és tudsz segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!