Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gazdasági matematikából...

Gazdasági matematikából felmentést lehet-e szerezni egyetemen?

Figyelt kérdés

Középsuliban se voltam a legjobb matekból, de egyetemen egyszerűen nem értek belőle semmit.

Harmadik alkalommal vettem fel a tantárgyat, minden alkalommal tanultam legalább 2 héttel zh előtt minden nap, jártam magántanárhoz is, de amikor egy példa feladat nincs előttem akkor semmihez nemtudok hozzákezdeni.

Ha esetleg tudnák ebben segíteni hogy hova kellene ezzel forduljak, azt nagyon megköszönném.

2022. dec. 1. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze

És buta leszel a matekhoz, majd ha a való helyzetben jön egy addig nem látott eset mi lesz? Mondod, hogy bocsi adjatok hozzá példát. Minden gonoszság nélkül, inkább keress kevésbé matekos dolgot, ha nem megy. Ahol alap a matek, ott nem fognak alóla felmenteni

2022. dec. 3. 15:41
 12/13 anonim válasza:
8-as nekem baromság volt, és most is baromság. Azóta végeztem, jól keresek, és semmire nem használom. Felesleges hülyeség.
2022. dec. 3. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha most a gazd. mat. 1-nél tartasz, lesznek ennél keményebb matekos tárgyak is. Nem voltam sose rossz matekból, de bizony számvitel 1-2, operációkutatás rendesen megizzasztottak. Számv. 2. Az utolsó tárgyam volt, 2.-jára lett 2-es. Infó is be fog durvulni rendesen, komoly excelek lesznek benne. Nézd végig a mintatantervet.
2022. dec. 6. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!