Nagyon félek a központi írásbelitől! Ti mit csinálnátok?
Sziasztok. Nyolcadikos, fiú vagyok. Az átlagom mindenből ötös. Néha sokat kell küzdeni érte, de pár dologból, főleg matekból azt érzem, hogy nem tükrözi a tudásomat a jegyem.
Felvételire már szeptember óta készülök anyummal, járok előkészítőre is a VPG-be, és még a sulimban is van felkészítő.
Én igazából nem is feltétlen a felvételitől félek ( persze attól is ), de inkább az aggasztana ha csalódnának bennem a szüleim. Én éjjel nappal tanulok és teperek, csak azért, hogy a lehető legjobb felvételit írjam, de így is aggódok. Ráadásul anya matek tanár, amire lehet mondani h milyen luxus, de nem.
Az a baj, h nem hagy önállóan gondolkozni, folyton túl sokat mond
el a megoldásból...
Szóval összegezve: félek, hogy elbukok, és hiába volt ennyi készülés. Őszintén szólva eddig csak kettő teljes felvételit töltöttem ki, de az ötszáz vagy mennyi feladatból már 420 megvan, és begyakoroltam.
Ti nem izgultok/ izgultatok? Nálatok otthon milyen körülmények vannak?
Szerintem ha már most ilyen jól állsz, sima lesz. Milyenek lettek a kitöltött felvételik?
Nem hiszem, hogy nagyon aggódnod kéne, sőt, jobban tennéd, ha nyugodtan, magabiztosan állnál a kérdéshez. Nincs annál kellemetlenebb, mikor az ember éles vizsgán blokkol le , mert ott jönnek elő a félelmek. Inkább nyugodj meg, és ami fontos, hogy bár most úgy érzed, ez dönti el az egész életed, valójában nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!