A tanár lefénymásolta mindenki dogáját vagy nincs nála?
A tanároknak ha jól tudom meg kell tartania a dolgozatokat középiskolában.
Mi írtunk egy kémia röp dolgozatot. a kérdéseket is mi írtuk a papírra amit a füzetünkből téptünk. Ezeket a dogákat nekünk adta.
erre azért van szükségem mert láttam hogy hibásan javított a tanár valamit a dogámban de nem tudom hova tettem..
1 Nem jól tudod. Minden iskola maga szabályozza, hogy mit és meddig tart meg a tanár. Általában a témazárókat a tanév végéig.
Másolatot biztos nem csinál.
#4, nem kell feltétlenül fénymásolatot készítenie, akár be is szkennelheti. De ez is elég időigényes, ha sok dolgozatról van szó, és nem is biztos, hogy a tanárnak van hozzá eszköze.
De akár telefonnal is csinálhatna fényképeket, szóval másolat készítésére több lehetőség is van, digitális formában. Csak kérdés, hogy mennyire van értelme.
Témazárókat kell évvégéig megtartani, a többit nem.
Máskülönben a fél iskola egy irattár lenne.
Meg röpiket fénymásoljanak... pár éve mi nekünk kellett venni a dogapapírt, mert nem volt rá az iskolának pénze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!