Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi az esély (Bővebben lent)?

Mennyi az esély (Bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Nyíregyháza környéknén lakom, vidéken... és azt szeretném én megtudni hogyha Pestre szeretnék menni középiskolába továbbtanulni akkor mennyi arra az esély hogy felvesznek ?
2010. szept. 28. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
19,45467546446%
2010. szept. 28. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
hát nem így gondoltam..
2010. szept. 28. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanannyi, mint bármelyik pestinek.

Nem attól függ, hogy hol laksz. Hanem hogy milyen a teljesítményed az iskolában jelenleg, és hogyan felelsz meg a felvételin.

2010. szept. 28. 22:57
 4/6 A kérdező kommentje:
4-5-ös átlagú vagyok :P
2010. szept. 28. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Alapesetben 50% (lásd: vagy felvesznek vagy nem). Viszont amiért jó az átlagod, ez kicsit magasabb.
2010. szept. 28. 23:24
 6/6 kicsijames ***** válasza:

1. Olyan gimit keress, aminek van kolija.

2. Érdeklődj támogató programok után (az én koromban még volt olyan, hogy Arany János program, stb...) Hagyjad, hadd fizesse az állam egy részét a költségednek!

3. Ha máshol laknál, akkor felső két pont felejtős...

4. Tanulj szorgalmasan és legyenek jó jegyeid!

5. Esetleg nem árthat megelőzően meglátogatni egy-egy középsulit-kolit, amit kinézel magadnak. Beszélni igazgatóval, -nővel, tudod, csakhogy lássanak, milyen szép, aranyos, jó tehetségű gyerek vagy, hátha soron kívül is felvennének. ;)

6. Ja és a szülők foglalkoztatottsági viszonya (ügyvéd, orvos, bróker, mérnök, egyetemi prof, maffiózó, stb.) piros ponttal járhat.

7. Kívánom a legjobbakat!

2010. szept. 29. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!