Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE-BTK-s hallgatók! Hol...

ELTE-BTK-s hallgatók! Hol vagy hogy oldjátok meg az étkezést? Azokat kérdezem, akik nem kolisok.

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hol szoktatok ebédelni. Az egyetem mellett van gyrosos, meki, Burger King, de ezek gyorséttermek. Az R épületben (ha jól tudom) van menza, az fizetős egyetemi polgároknak? Ott szoktatok enni? Hol ebédeltek, vagy hogy oldjátok meg?
2022. okt. 28. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Hát én anno vittem magamnak kaját otthonról és úgy.... Sajnos nem voltam olyan anyagi helyzetben, hogy minden nap 1000-1500 forintokat költsek az ebédre. (Legalábbis 2019 körül olyasmi árak voltak)
2022. okt. 28. 15:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Főtt ételt vittél? vagy milyet? És hol ültél le megenni?
2022. okt. 28. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Persze hogy fizetős a menza..mit gondoltál, a két szép szemedért ingyen adnak enni? :-D

Én szendvicset vittem és mikor hazaértem akkor ettem főtt ételt.

2022. okt. 28. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
De kérdező, a középiskolában is megoldottad valahol, hogy egyél, nem? Ugyanúgy kell az egyetemen is. Visz az ember szendvicset, vagy vesz a péknél valami péksütit, vagy akármit, amit akar. És nyilván nincs ingyen a menza. Erre nem vonatkozik az állami finanszírozás :D
2022. okt. 28. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy inygen adnak, de pl. irodaházakban van olyan, hogy külsősök is ehetnek ott, és ők fizetnek, a belsősöknek meg olcsóbb.

"De kérdező, a középiskolában is megoldottad valahol, hogy egyél, nem?"

Hát, ott is fizetős menza van.

Épp azért kérdezem, mert a környéken pékségek és hasonló dolgok vannak. Ha valaki szeretne nem péksütiket meg gysorst enni mindig, az érdekel, hogy oldja meg. Volt, hogy vittem szendvicset (elág sokszor igazából), de erre mások beszóltak, hogy milyen fura, hogy itt eszem a kis szendvicsemet. Nem is értettem, miért baj. A folyosón történt.

2022. okt. 28. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Menzás voltál a középiskolában?? 😲

Ezek szerint csak felénk volt szokás az, hogy már az általános felső tagozatosok sem ottani kaját esznek?

2022. okt. 28. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért. Nálunk teljesen természetes volt, hogy menzán eszünk. 8 osztályos gimi volt, 12. osztályosok is ott ettek.
2022. okt. 28. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Burgerbe, vagy sparban van csomagolt saláta...
2022. okt. 28. 23:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. okt. 29. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!