ELTE-BTK-s hallgatók! Hol vagy hogy oldjátok meg az étkezést? Azokat kérdezem, akik nem kolisok.
Persze hogy fizetős a menza..mit gondoltál, a két szép szemedért ingyen adnak enni? :-D
Én szendvicset vittem és mikor hazaértem akkor ettem főtt ételt.
Nem gondoltam, hogy inygen adnak, de pl. irodaházakban van olyan, hogy külsősök is ehetnek ott, és ők fizetnek, a belsősöknek meg olcsóbb.
"De kérdező, a középiskolában is megoldottad valahol, hogy egyél, nem?"
Hát, ott is fizetős menza van.
Épp azért kérdezem, mert a környéken pékségek és hasonló dolgok vannak. Ha valaki szeretne nem péksütiket meg gysorst enni mindig, az érdekel, hogy oldja meg. Volt, hogy vittem szendvicset (elág sokszor igazából), de erre mások beszóltak, hogy milyen fura, hogy itt eszem a kis szendvicsemet. Nem is értettem, miért baj. A folyosón történt.
Menzás voltál a középiskolában?? 😲
Ezek szerint csak felénk volt szokás az, hogy már az általános felső tagozatosok sem ottani kaját esznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!