Jogos ez a megjegyzés?

Figyelt kérdés
Első zh-mat írtam tegnap, 82%-os lett. Nem egy könnyű szak, de egyik ismerős mondta, hogy ne örüljek neki, merthogy ez semmit nem jelent. Belefektettem az energiát, de egy kicsit lelombozott ez a megjegyzés.
2022. okt. 25. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem, azt az ismerőst kerülni kell.
2022. okt. 25. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rd le az ismerőst. Gratulálok a zhdhoz!
2022. okt. 25. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
De, dehogynem jelent valamit. Ez azt jelenti, hogy sikeresen vetted az első akadályt, sikeresen átmentél az első zh-n, és jó eredményt értél el, ami remek, ügyes vagy! Ne hagyd, hogy más lelombozzon. Szerintem az ilyeneknek is örülni kell, még akkor is, ha esetleg egy könnyebb tárgyból kap az ember jó jegyet, mert na, szerintem ez jó kis motivátor lehet, hogy "na, az első zh-t is tök jól megírtam, a többi is menni fog".
2022. okt. 25. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!