Mit tegyek, ha egyszerűen sehogy sem tudok odafigyelni a tanulmányaimra?
Állandóan elkalandozok, semmit nem ejgyzek meg abból amit hallok. Hallgatás és olvasás közben is van olyan, hogy jé, nem tudom mi volt az elmúlt 10 percben. Elkalandoztam, olyannal kezdtem foglalkozni ami engem érdekel. Töriből is video anyagokból tanulok az érettségire, de van, hogy arra eszmélek föl, hogy másra figyelek. Suliban óra közben is van, hogy elbambulok és feleszmélek, hogy megint valamin gondolkoztam. Akármennyire erőltetem meg magam, egy 30 perces videó feldolgozása 2 óra, mert mindig visszatekerek, hogy felfogjam.
Annyira nem érdekel ez az egész, annyira semmi szükségem rá, pedig tudom, hogy kelleni fog a jövőben. Régebben is például nyelvvizsgánál nagyon dühös voltam magamra, hogy ennyit vártak el, de mégis 3szorosát tanultam. Tehát utólag is szoktam bosszankodni, hogy minek tanultam annyit, de közben meg szeretnék is tanulni és rossz, hogy elkalandozok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!