Mennyire nehéz a kéz és műkörömépítő szóbeli
vizsga?
Figyelt kérdés
Hamarosan vizsgázom, és nagyon izgulok a szóbeli miatt! Sajnos mindig is a magolos fajta voltam, és egyszerűen leblokkolok ,ha ki kell állnom beszélni...
Mennyire veszik komolyan a szóbelit, értem úgy ,hogy ha kihuzok egy tételt és mondjuk azt nem annyira tudom , beszélhetek helyette másról? Vagy kérdeznek ,ha nem tudom?
Vizsga nem nehéz. Az ilyen szakmákban a munka nehéz, mert sokszor nem elég a képzés
2022. okt. 6. 23:57
2/12 anonim válasza:
Majd pont egy műkörmös tanfolyam szóbelijét fogják komolyan venni :D ha el tudod mondani a neved, az már kettes.
Amúgy egy kérdés, legyen afféle bemelegítés a vizsgára.
Kéz és műkörömépítő a tanfolyam neve?
Mert helyesírásilag így helytelen.
Kéz- és műkörömépítő esetleg?
Na de akkor felmerül a kérdés, hogy mi az a kézépítő?
Ez viszont nyelvtanilag nem okés.
Vagy netán kézápoló és műkörömépítő leszel? Így már okés.
Lennék a vizsgáztatód. Tuti ilyen kérdésekkel bombáználak.
2022. okt. 7. 01:48
3/12 anonim válasza:
Képzeld azt, hogy nem nekik, hanem a barátnőd ek magyarázod a bőr és a köröm részeit, mi a gomba, hogy lehet megelőzni, kezelni, miért baj, ha levegős a köröm... Stb. Nem doktori szinten kell, csak annyi kell, hogy lássák tisztában vagy a szakma alapjaival.
2022. okt. 7. 07:15
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom a tételeket kedves 3-as , csak izgulok és egyszerűen csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de itt akárhányszor kérdez az ember, többnyire csak okoskodás megy , a másik lehúzása! Utolsónak köszönöm!
2022. okt. 7. 08:14
5/12 anonim válasza:
Ha tudod a tételeket nem kell izgulni. Én is rettenetesen izgultam mikor mennem kellett burkoló vizsgára, és egy vicc volt. Pedig ingyenes volt a képzés is. Gondolom neked fizetős is a képzés, úgyhogy pláne nem kell aggódni.
2022. okt. 7. 10:48
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! Tudom a tételek, csak ez a túlzott izgulás ne lenne🙈😅 igen,fizetek érte, ráadásul online volt az egész, már csak e végett is reménykedem nem lesz annyira vészes!
Tegnap sikeres vizsgát tettem, 5-re vizsgáztam🙏🏻 nagyon izgultam,de amint kihúztam a tételeket és elkezdtem dolgozni elmúlt az izgalom. Mivel a szóbeli tételem folyamatosan mondtam ,így csak 2 dolgot kérdezett a vizsgáztató, amire szintén tudtam a választ így kb. 10 percig ha feleltem . Mostmár jöhetnek a továbbképzések ☺️
2022. okt. 10. 19:33
9/12 anonim válasza:
Gratulálok, de azért ez nem olyan nagy mutatvány ;)
2022. okt. 11. 12:29
10/12 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam...Ha végig olvastad illetve értelmezted volna a ki írt kérdésem ,akkor tudnod kellene miért írtam amit írtam..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!