Az érettségi vizsgabehívómon más helyszín szerepel mint qhol jelentkeztem?
Figyelt kérdés
Ez tévedés vagy áthelyezhetnek más iskolába? Én nem tudtam, hogy ilyet csinálhatnak.2022. okt. 6. 16:19
1/5 anonim válasza:
Igen áthelyezhetnek. Gondolom a saját sulidban jelentkeztek őszi érettségire. A sulidban nem szerveznek őszi érettségit ezért másik suliba raktak át.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy áthelyezhetnek. Akár tanulsz még (közoktatásban), akár nem, az iskola, ahol jelentkeztél nem feltétlen szervez őszi érettségit. Egy-egy ember esetén (gondolom) a tankerület kijelöl egy intézményt, és mindekit oda küldenek.
3/5 A kérdező kommentje:
De, direkt olyanba mentem ami szervez őszi érettségit.
2022. okt. 6. 20:13
4/5 anonim válasza:
Gondolom, emelt szintre jelentkeztél. Akkor ez természetes.
5/5 anonim válasza:
"De, direkt olyanba mentem ami szervez őszi érettségit."
Nem csak ezen múlik. Tantárgytól is függ. Ősszel jellemzően sokkal kevesebben vannak így nincs annyi csoport, hanem összevonják a helyeket is. Nyilván nem fognak 1-2 embernek külön csoportot szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!