Codecool vagy más programozói tanfolyam mégri ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szóval első éves egyetemista (SZE) vagyok, de nagyon nem vagyok megelégedve az oktatással amit kapok és meg is bántam, hogy erre az egyetemre jelentkezem, ezért jövő szeptemberben szertném újrakezdeni egy másik egyetemen (BME). Szeptemberig nem szertnék tétlen maradni ezért letenném a jogsit és dolgoznék is és ez idő alatt, de azért szeretném képezni magam így arra gondoltam, hogy a Codecool-os kurzust, vagy valamilyen programozói tanfolyamot elvégeznék. Erról szertném kikérni a véleményeteket, hogy egyáltalán van-e értelme ennek. Emelt informatika érretségin max pontos lett a programozásom Java-ból és szeretek is programozni. A válaszokat/véleményeket előre is nagyon köszönöm!2022. szept. 30. 17:34
11/12 SZücsöm válasza:
Ne aggódj fütykös. Attól mert még szeretem helyén kezelni a hegyi trollokat még nem vagyok dűhös rájuk. Nagyon Pc vagyok minden hasonló fogyatékosság irányába.
Na né mán milyen "önélzetes a kis latol" ez a troll. Bár abban igazad van hogy a tiédhez hasonló mihaszna megszólalásokat nem kéne egy 8 éveséhez hasonlítanom. Hisz még ők is produktívabban tudnak hozzászólni 1 témához ahhoz képest amit eddig sikerült produkálnod.
12/12 anonim válasza:
Ha elfogytak az érvek, nem kötelező minősítgetni, csimota.
Haszontalan képzést reklámozol, ne verd át polgártársaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!