Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szobatársamat miért zavarja,...

Szobatársamat miért zavarja, hogy ritkán alszom a kollégiumban?

Figyelt kérdés

Két szobatársam van a kollégiumban és az egyikük jelezte, hogy őt zavarja, hogy alig lakom a koliban. Jelezte is ezt nekem és azt mondta, hogy szerinte ez órási szemétség másokkal szemben, akik nem jutottak be a koliba. Vitáztunk róla egy keveset, de azóta se nagyon változott a véleménye. Mindig morog meg puffog róla és gyakran odaszúr az embernek.

A történethez hozzátartozik, hogy ugye augusztus elején adtam be a jelentkezést a kolira, ugyanis nem lett volna hol laknom, ha nem vesznek fel. Viszont szeptember elején összejöttem egy lánnyal, aki szintén Pesten egyetemista és van egy saját albérlete. Általában átjárok hozzá és ott töltöm az éjszakát, amikor csak tudom. Viszont a koliban is alszom néha, meg napközben ott szoktam lenni órák között és a cuccaimat is ott tartom. A koliban fürdök, meg ott töltöm a dolgaimat is, hogy ne a barátnőmnek legyen nagyobb a rezsije.

Ugye augusztus elején nem tudhattam még, hogy lesz ilyen lehetőségem. És persze az az albérlet se egy életbiztosítás. Ilyen hamar se én, se a barátnőm nem akar még rendesen összeköltözni, csak szimplán átjárok éjszakára, amikor csak tudok. Meg persze az is lehet, hogy egy idő után egy kicsit elegünk lesz egymásból és nem lesz ez a mindennapi átmászkálás és akkor is jól fog jönni a koli.

Szerintetek tényleg szemétség, hogy igényeltem kollégiumi férőhelyet?

2022. szept. 28. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem szemétség. Onnantól fogva, hogy elnyerted a helyet a te magánügyed, hogy mennyit vagy bent és mikor hol alszol. Ha nem száll le rólad a szobatárs én jelezném az illetékes felé és amint lehet átkérném magam más szobába. Azért álljon már meg a menet, hogy beledumál ki mennyit van ott. Ahelyett hogy örülne, hogy egyedül lehet/lehetnek kicsit. Sok olyan ismerősöm volt, aki hozzád hasonló helyzetben volt, senki nem tette kockára a lakhatását egy hülye szobatárs miatt.
2022. szept. 28. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Egyáltalán nem szemétség, viszont van igaza a másik félnek is; „miattad” volt, aki albérletbe kényszerült, vagy nem tudta a tanulmányait megkezdeni, ehhez képest te kvázi ingyen laksz valahol máshol.

Egyébként meg örülhetnének, hogy kicsit konfortosabban lehetnek a szobátokban.

2022. szept. 28. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Igaza van. Illene vissza adnod a helyet!
2022. szept. 28. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
#3, nem illene, mert kifejtette, hogy a barátnője albérlete nem fix (ha esetleg szétmennek, akkor mehet a híd alá).
2022. szept. 28. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

4.-re.

Ilyen alapon, mikor majd melózni fog, akkor is kérje az anyjáéktól a zsebpénzt, mert mi van, ha kirúgják a melóból? >:)

Dugja a lányt rendesen! És akkor nem lesz kirúgva.

2022. szept. 28. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

#5, szánalmas ez a párhuzam.

Az pedig még szánalmasabb, hogy szerinted egy lányt csak jó dugással lehet megtartani...

2022. szept. 28. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
14%

6.-ra.

Igazad van, pénz is kell a csajoknak.

2022. szept. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!