Jelentkeztem egy tanfolyamra,ahol az alábbi dokumentumot kapom meg. "A képzés tanúsítvánnyal zárul, melynek birtokában képesítő vizsga tehető és képesítő bizonyítvány szerezhető."Ilyen képesítő vizsgát hol tudok szerezni és mennyibe kerül?
Kutyakozmetikus szakmáról van szó.
Ha megszerzem a képesítő bizonyítványt akkor már dolgozhatok a szakmában?
Ez valami olyasmit jelenthet, hogy a tanfolyamon magán nincs vizsga, de ha akarod a rendes papírt, akkor elmehetsz a központi OKJ-s vizsgára, mert megtanítják, ami ahhoz kell.
Az, hogy milyen papírral mehetsz el dolgozni, a munkaadón múlik. Ha elfogadja a tanfolyami tanúsítványt, akkor az is elég. Ha viszont saját kutyakozmetikus vállalkozást akarnál indítani, akkor ahhoz kelleni fog a szakmai végzettséget igazoló papír.
Tanfolyam: Google-ba beírod: "kutyakozmetikus tanfolyam/képzés", és adja a találatokat.
Pl.: efeb.hu, okjakademia.hu, alfakepzo.hu,2007kapos.hu, pannonkincstar.hu , stb.; itt úgy láttam, hogy indulnak ilyen kepzesek. Hogy mennyiért? Mindegyik más összegben. EFEB-nél pl.152 ezer Ft az 5 hónapos e-learning, de a Pannonkincstarnal 240 ezer Ft a 3 hónapos képzés. (A modulzárónak valahol külön díja is van a tanfolyamon kívül). Érdemes jól körülnézni...
Központi vizsga:
ikk.hu, itt lesznek a vizsgaközpontok és elérhetőségeik. Biztosan tudnak segíteni, hogy melyik városban lehet majd vizsgázni, melyik központban.
Központi e-mail cím: iroda@ikk.hu
Központi telefonszám: +36 30 014 4404
A központi vizsga ára eltérő lehet központonként. A Budapesti Független Vizsgaközpontban 4 árkategória van a vizsgadíj 49-74 ezer Ft között, de nem biztos, h kutyakozmetikusit szerveznek.
Köszönöm a válaszokat!
4-es válaszoló: Kerestem a Googlen csak nem találtam.És nem kutyakozmetikus tanfolyamot keresek...az már megvan.
Azért kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!