Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ússzam meg a felelést?

Hogy ússzam meg a felelést?

Figyelt kérdés

Hogy ússzam meg a felelést?

1 hetet hiányoztam az iskolából és ezen a héten hétfőn közölte a tanár, hogy pénteken számonkér.

En vagyok és még 1-2 gyerek. Szóval össz max. 4-en.

Nehéz angol szöveg, egyszerűen nem bírtam megtanulni a sok dolgozat mellett.

Összesen csak az 2 mondatot tudom belőle.

Mit tegyek????

Holnap 1. Órában angol. Egyszerűen nem bírom megtanulni, megjegyezni...

2022. szept. 22. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Még van időd. Gyakori helyett, koncentrálj a tananyagra.
2022. szept. 22. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
A 2 mondathoz még tanulj meg 2-3at rendesen, abból már látni fogja a tanár hogy legalább igyekeztél valamennyire és értékelni fogja ha nem egy kcsg.
2022. szept. 22. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Ennek mi értelme? Volt 4 napod. Ha megúszod valahogy, akkor megint lesz 4 napod, ugyanúgy nem fogsz vele menni semmire.

De amúgy mit kell csinálni? Meg kell tanulni kívülről egy pármondatos szöveget? Ez olyan megerőltető? Te jó ég. Egy óra alatt bőven megvan.

2022. szept. 22. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Milyen téma? Szóról szóra kell tudni? Vagy csak a lényeget, saját szavakkal? Vagy pontosan miről van szó? Próbáld meg a lényegesebb mondatokat aláhúzni és megjegyezni. Értsd meg magyarul a szöveget, és akkor majd valahogy elfogod tudni mondani angolul is a lényeget. Persze ez csak akkor működik, ha nem szóról szóra kell, mert ha úgy kell, akkor a tanár úgy is problémázni fog rajta.
2022. szept. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!