Kőszívű ember fiai utállók, nektek mi a véleményetek?
Úgy értem ezt, hogy olyanok, akik végirágták magukat a könyvön amikor kellett az iskolába, de utálták, szívből gyűlölték. Szerintetek mennyire hasonlítotok a Baradlayakra? (1 az egyetlen közös tulajdonságotok nincs, 10 pont olyan vagy mint ők)Mennyi idősek voltatok akkor és most?
Ui: Kérdés; Láttátok a nemrég készült Szente-Galambos Musicalt a kőszívű ember fiairől?
Végigolvastam, mert muszáj volt. Nincs 5 éve, de kb. annyira emlékszem, hogy az egyik feláldozta magát egy másikért, valami névkavarodás miatt volt rá lehetősége.
Szóval fogalmam nincs, mennyire hasonlítok rájuk.
Én már az első oldalnál feladatam, mert tele volt számomra akkor ismeretlen szavakkal, ami szanaszét frusztrált. Itt van: tószt, frázis, nyirettyű, incidens, Átlász, gyámol, phárósz, Dalai Láma, stb.
Nagyon nagyon szar könyv, undorodtam tőle. Nem is voltam hajlandó csak a rövidítést elolvasni, és még a filmen is elaludtam, olyan izgi volt.
Szerettem az irodalom órákat/5-ös voltam belőle/, de ha kötelezőkről volt szó akkor már tudtam, hogy utálni fogom. Viszont a rövidítésekkel is mindig sikerült jó 4-5-ös dolgozatot írni.
"Nagyon nagyon szar könyv"
Ezt viszont egyáltalán nem merném mondani róla (4-es vagyok). Egyszerűen csak túl korán adták a kezünkbe. Ha később, felnőttként találtunk volna rá, önszántunkból talán nagyon is szívesen elolvastuk volna.
hatos, rossz hírem van, felnőttként is szr, pedig nálunk anyámnak az volt a mesterterve, hogy elolvassa ő és összefoglalja nekem... nem jött be.
ezt a "mennyire hasonlítasz" kérdést inkább a kis strébereknek kellene feltenned, akik elolvasták mert muszáj volt, most látatlanban hogy válaszoljak? amúgy remélem nem vagyok se teszetosza mamakedvence, se önfeláldozós nyálgép, és annyira jelentéktelen se, hogy a rövidített verzióba bele se kerüljek XD
"remélem nem vagyok se teszetosza mamakedvence, se önfeláldozós nyálgép"
Látszik, hogy fingod sincs róla, miről szól, meg hogy mennyit értek a négyeseid meg ötöseid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!