Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet-e középiskolában a...

Lehet-e középiskolában a nyelvi előkészítős évben ledolgozni az 50 közösségi órát?

Figyelt kérdés
Vannak a 4 és az 4+1 évfolyamos képzések,ahol 1 évig nagyon magas óraszámban tanulsz nyelveket. Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta nem lehet a kötelező közösségi órákat ebben a "nyelvi előkészítős évben" ledolgozni". Amikor az osztályfőnököt kérdeztem meg, ő nem tudta. Nagyon megköszönöm a válaszokat.

2022. szept. 22. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem lehet. Csak a tényleges 4 év alatt.
2022. szept. 22. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. A lányom a nyelvi előkészítős éve alatt ledolgozott már néhány órát az 50 óra közösségi munkából.
2022. szept. 22. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogszabály szerint nem, de ezek szerint vannak iskolák, ahol ezt engedélyezik.
2022. szept. 22. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az összeset nyekesként tettem le, tavaly. Nyugodtan csináld meg! :)
2022. szept. 25. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy valaki nyekesként megcsinálta, még nem jelenti azt, hogy el is fogják fogadni neki az érettségijéhez. Ha közben kiderül, hogy így nem volt szabályos, még akármi is lehet...
2022. szept. 26. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Üdv, egy volt NYEK-es.
2022. okt. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!