Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A suli védőnője jogosan nem...

A suli védőnője jogosan nem küldött haza minket?

Figyelt kérdés
Ma kaptunk oltást. Első sorban eleve elég furán adta be az oltást, mert nagyon lassan adta be. Elengedett minket majd 10-20 perc múlva elkezdett hányingerünk lenni és szédültünk. Én fáztam is. Aztán jött egy etika óránk ahol a tanár látta, hogy a fél csoport rosszulvan ezért megengette, hogy pihenjünk. Én még előtte bele aludtam. Jött a Hon és népismeret óra amit az osztályfőnökünk tart ezért azt mondta, hogy aki rosszul van menjen le az orvosiba. Hatan lementünk, de az védőnő azt mondta hogy, ki van zárva hogy ennyien rosszul és biztosan csak megjátszuk ezért ő csak azokat küldi haza akik hánytak a többiek meg menjenek vissza a terembe.
2022. szept. 20. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem tartom kizártnak, hogy sorozatos mulasztások, leszromságok, leterheltségek, anyagiak hiánya miatt szr lett az oltóanyag, vagy inkább megromlott tárolás során, de még a szennyeződéseket se lehet kizárni. De lehet eleve felvettek valakit valahová minimálbérért, aki két kézzel fényes nappal meg tudja fogni a saját seggét és az tesztelte ezeket, vagy azokra volt ráhárítva még ilyen-olyan munka ezekkel, pl. szállítás, tárolás, bármi, amit nem felügyelt igazán senki, mert az éhbérért szétdolgoztatott valaki, aki helyett lehet valaki mást is már rég ildomos lehetett volna felvenni és stbstbstb
2022. szept. 20. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

De az nem normális dolog, hogyha többeteknek ilyen bajaik vannak. Még egy is sok, nemhogy kettő, pláne több...

lehet a védőnő be van szrva, hogy valamit ő cseszett el és idióta módon eltusolná a dolgot

szerintem most azonnal néhányan menjetek el szintén alulfinanszírozott és problémás ügyeletre

talán lesz egy szülő (vagy tanár, aki ...), aki képes eljönni a munkahelyéről és kocsival elvinni titeket, mellette pedig aki az asztalra tud csapni ott, ahonnan elhajtana titeket bárki, és stbstb

2022. szept. 20. 15:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó hogy ezt leírtad csak nem ezt kérdeztem
2022. szept. 20. 15:18
 4/9 A kérdező kommentje:
a 3-ast az 1 esnek szántam
2022. szept. 20. 15:40
 5/9 anonim válasza:
80%
Azért kötözködni tudsz ahhoz képest, hogy nem vagy jól.
2022. szept. 20. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én vagyok az 1. és a 2. hozzászóló is (ámde az 5-ös nem)

ki hogy van és azóta fejlemények? mert nem okés, amiket írtál, gond lehet belőle

2022. szept. 20. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
4. órában aludtam el 5. Órában mentünk le az orvosiba. Azután viszonylag jól voltam, de most szerintem lázas vagyok. Többiekről nem tudok semmit
2022. szept. 20. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudod hogy van e köze hozzá, de tegnap óta fogytán 1,5 kg-t
2022. szept. 20. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Milyen oltást kaptatok?
2022. okt. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!