Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van egy kis problémám vagyis...

Van egy kis problémám vagyis nem annyira kicsi! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval nehezen megy a matek és fejlesztőre is jártam de nem segített.

Alig matekoztunk teljesen máshogy magyarázta el mint a matek tanárom.

Egyiket se értettem meg.

Mindig is egy félelem volt bennem matek óra előtt hogy kinevetnek ha valamit rosszul mondok (általánosba volt erre egy példa)

Most közép iskolás vagyok (kilencedikes) és megnehezíti a matek a minden napokat hogy általánosban nem volt egy olyan tanár se aki normálisan eltudná magyarázni.

Próbálok most itt középsuliban odafigyelni matekon és értelmezni de nem megy 😥

Egy kérdésem lenne szerintetek ciki vagy nem ciki segítséget kérnem egy matek korepes tanártól mert lenne egy ilyen tanár de félek oda menni és azt mondani legyen szíves elmagyarázni mert nem értem 😥

Szóval szerintetek ciki vagy nem ciki segítséget kérni?

2022. szept. 19. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki
2022. szept. 19. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2022. szept. 19. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2022. szept. 19. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki!

Nekem viszonylag jól ment a matek, mégis elmentem pluszban különórára, hogy jó legyen a felvételim.

2022. szept. 19. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki segítséget kérni? Senki sem úgy született, hogy mindenhez értett.
2022. szept. 19. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Tök jó ötlet. Csináld!
2022. szept. 19. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érted a matekot, akkor a korrepetáláson felül érdemes lehetne elmenned egy diszkalkulia vizsgálatra is, hátha biológiai okai vannak a nehézségeidnek. Ha kiderül, hogy diszkalkuliás vagy, felmentést is kaphatsz a matematika osztályozás és a matek érettségi alól is.
2022. szept. 19. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel kezdtetek most? Kombinatorikával?
2022. szept. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!