Ha 16 éves koromban abba hagyom az iskolát és el megyek dolgozni és mire 18 el múltam ki mehetek külföldre külföldre is munkát keresni. Nyilván amihez nem kell érettségi. Szerintetek ez meg éri?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 15:53
1/2 anonim válasza:
Minden végzettség nélkül kint sem lesz könnyű életed. Akkor van értelme kimenni, ha van is szakmád ami ér valamit
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hallottad-e a híreket, hogy külföldön sokan nem tudják megfizetni a gázt. Végzettség nélkül csak alacsony keresetű munkákat vállalhatsz, amiből akár meg is fagyhatsz.
Ha van egy jó végzettséged, akkor keresel annyit, hogy ilyen problémád nem lesz, de ahhoz már szakma kell. Nem tudom, hova készülsz, de nézzed meg, hogy milyen szakmákat keresnek ott, ahova mész. Ha szerencséd van, akkor lesz olyan, amihez nem kell érettségi. Olyat tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!