Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Késő még iskolába el menni?

Késő még iskolába el menni?

Figyelt kérdés
Ma eléggé sokat gondolkoztam, hogy iskolába akarok írkatkozni. Nem rég lett érettségim akkor is gondolkoztam az iskolán, de nem volt olyan amit szeretnék most sincsen semmi ötletem dolgozni akartam menni de nagyon hiányzik az iskolás élet nincsenek barátnőim se velem hiába hívőm őket nem jönnek se semmi... Késő lenne be íratkozni iskolába? Elvégre már szeptember 19.-e van nem tudok semmit tanácstalan vagyok...

2022. szept. 19. 07:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Oktober 31ig tudsz diaként dolgozni.

Ha eddig bent voltal valami kozvetittonel.

Ha nem akkor mar kerhetnek iskolalátogatásit amit suli nelkul nem kapsz. Estire lehet tudsz jelentkezni. De csak a tarsasag miatt ne menj. Mert oda tenyleg csak tanulni megy az ember, nekik mar nem igazan van idejuk baratkozni. Mert van munkahely, csalad es tanulni is kell. Elkell vallalnod valami melot ami nem is tetszik. Mert addig mig kitalalod is kell a lé. Es jol jon a penz.

2022. szept. 20. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az iskolát, h még felvesznek-e. Minél hamarabb. Ha oda nem, akkor keress másikat. Ne fórumokon kérdezősködj! Ne emailt írj nekik, fene tudja, mikor olvassák el és mikor, vagy válaszolnak-e egyáltalán. Hívd fel őket, minél előbb!
2022. szept. 20. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még jobb, ha bemész személyesen!
2022. szept. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!