Szerintetek lehet ennek közé a Nyelvtudásomhoz?
Figyelt kérdés
Tehát 6 éve kint vagyunk Németországba,és már eléggé jol beszélem a nyelvet, mivel új sulit szeretnék váltani, mert szerintem ez a suli ahova járok, eléggé tré, gyenge a tanítás. Ezért elmentem egy tesztre, ilyem felmérés hogy mennyit tudok stb.. sok szavat nem értettem, le is Googlezták nekem, de a Google Fordító se mindig jó. És igazából nem volt velem semmi gondjuk, csak szerintük, a szituációs helyzetekbe vagyok gyenge, tehát ha pl valamit csinálnák, nem tudnám azelőtt mielőtt megcsinálnám hogy mi lesz ennek a következménye, holott pont ezért nem merek sok dolgot megcsinálni, mert mindig bele gondolok hogy na mi lehet ebből, meg ha en megcsinalom ezt es azt, akkor ki mitt fog szolni stb. Szüleim szertin ez azért van mert nem értettem maga a kérdést, es nem is tudtam helyesen válaszolni, nyilvan előbb utóbb megtanulom, de szerintetek is ez volt a gond?2022. szept. 12. 21:34
1/6 anonim válasza:
Ahogy látom magyarul sem tudsz, nemhogy németül.
2/6 anonim válasza:
hát igen, a magyar helyesírásod is tré, de inkább borzalom.
....ha a magyar ilyen gyenge, akkor a német?
3/6 A kérdező kommentje:
Első osztályba Angliába tanultam, pár évet ott is voltunk, aztán most itt vagyunk Németországba, Magyarországon Hála istennek 1 évet se tanultam, Tehát nem volt ki meg tanítson,de ha ti szeretnétek van időtök velem foglalkozni, engem oktatni,akkor en azt csak meg köszönöm. Amúgy meg nem Magyarországon tanulok,es nem is fogok ott tanulni, tehát semmi értelme nagyon Magyarul tanulgatni, jo nyilvan anya nyelvem, tehát tanulni kellene, de amig itt lakok sokkal fontosabb ez. Arra gondoltam, hogy lesznek itt segítőkész Magyarok, akik leírják a véleményüket, de nekem semmi szükségem arra hogy ide írjanak csak azert hogy "jaj de helytelenül írsz" ha nem tetszik nem írsz ide, tudtommal nem tartottam pisztolyt a fejetekhez. Nem erőszak ezt elolvasni, értelmeznetek se kötelező. De vagy olyanok írnak ide akiknek véleményük van, mert aki szerint annyira szar és helytelen amit írok, hogy el se lehessen olvasni, az kezdjük ott rá se kattint a kérdesemre inkabb nézz másikat. De nyilvan nagy az unalom, kötekedni jo dolog, nem,de?
2022. szept. 12. 21:59
4/6 anonim válasza:
6 év alatt nem tanultál meg németül??
A gyerekeim ált sulit kezdték ott, kb másfél év alatt megtanultak tökéletesen. 1990ben..
5/6 anonim válasza:
A kérdés, hogy nem értetted meg a feladatokat, vagy nem megfelelöen reagáltál?
Szerintem 6 év alatt kell annyira tudnod a nyelvet, hogy ne legyenek szövegértési nehézségeid.
Nem írtad, milyen iskolába akarsz váltani és miért kell ilyen jellegü teszteket megoldani, ez lényeges lenne. (Az iskola tipusát, stb írthatod a német megnevezésssel is , úgy is megértem)
6/6 anonim válasza:
4-es: ezért kérdeztem rá az iskolatipusra, mert ha valami szakirányú, akkor lehetnek speciális szavak, amiket nem ért meg átlag nyelvtudással valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!