Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Online magánóra? Mennyiért?

Online magánóra? Mennyiért?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy ismerősöm öccsének segítettem tavaly nyolcadikos felvételire készülni leginkább matekból, online. Csak szívesség volt, ingyen csináltam. A kissrácnak jól is sikerült a felvételi. Most a srác egy évvel fiatalabb haverjainak a szüleihez eljutott valahogy az elérhetőségem és vannak megkeresések, hogy hátha korrepetálnék még kisebb csoportban (3-4 fő) ezúttal, szintén online. Igazából kapacitásom van, kedvem is van, meg amúgy tanári pályára készülök. Őszintén szólva ingyen is beválalnám őket, van jól fizető melóm egyetem mellett, viszont a szülők ragaszkodnak, hogy ne ingyen csináljam.

Sokat nem akarok kérni, azért mégis csak egy elsőéves egyetemista vagyok, semmit nem tudok még ilyen módszertani dolgokról például.

Szóval, szerintetek mi legyen az árajánlatom? Én eddig amúgy hajlok a becsületkassza felé és minden szülő eldönti, hogy mennyit ad, de nem tudom, hogy ez furcsa ötlet-e. Mit gondoltok?

2022. szept. 11. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy ilyen óra kezdőként matek, 3 ezer körül van. Tapasztalattal 5-6 ezer.
2022. szept. 11. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Becsületkasszát ne, nem szokott jóra vezetni.

4 fő esetén simán elkérnék 4000 ftot egy óráért. Azért ingyen ne dolgozz már, nem hiszem, hogy ennyi szabadidőd van egyetem mellett... De 4000 az neked is jó, nekik meg gyerekenként csak egy ezres, simán bírható.

2022. szept. 11. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Végül 1500/óra/fő összegben egyeztünk meg. Én alacsonyabbat mondtam volna, csak azzal jöttek, hogy de nagyon eredményes volt a tavalyi felkészítésem, meg amúgy is mások magánórái drágábbak, ne rakjam már annyira lentre az összeget. :D

Amúgy mi a probléma a becsületkasszával?

2022. szept. 18. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Amennyire tartod magad, annyira fognak tartani a diákjaid is. A becsületkasszás dologtól én menekülnék, meg attól is, aki ezer forintokért tanít, meg túlzottan alkalmazkodik és mindent elfogad, mert arra vall, hogy nem tartja magát valami sokra. Azt a képet közvetíti, hogy nem vagy se professzionális, se jó tanár, ezért vagy olcsó.
2022. szept. 22. 07:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Mennyire kéne magamat sokra tartanom, ha minden tudásom a matekhoz kb a középszintű érettségi (+az elmúlt pár hét anyaga, de ez irreleváns nyolcadikosok szempontjából), módszertani dolgokról meg lényegében semmit nem tudok még..? Tulajdonképpen tényleg nem vagyok professzionális, ha azt nézzük. :D
2022. szept. 22. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell magadat sokra tartanod, de akkor azt se várd, hogy a diákjaid sokra fognak tartani.
2022. szept. 22. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!