Mikortól lehet kérni matricát diákigazolványra egyetemen?
Nálunk még semmi hír nincs a matricákról, szóval szerintem még nálunk se lehet kérni, mert mindig emailt szoktak küldeni róla. Tippre, szerintem októberben lehet majd csak nálunk.
"Na most ha én előző félévben passzív voltam bemehetek kérni, nekem külön postáznak egyet ha még nem érkeztek meg a központból a matricák vagy ideiglenes diákit kell kérnem?"
Szóval jelenleg van diákigazolványod, csak mivel passziváltattál, ezért már nincs érvényes matrica rajta, ugye? (csak hogy jól értettem-e) Hmm, szerintem akkor ideiglenest kell kérned, nem hiszem, hogy külön postáznának. De amúgy nálunk nagyon segítőkészek és kedvesek szoktak lenni a Tanulmányi osztályon, szóval biztos vagyok benne, hogyha megkérdezed a tanulmányi osztályon, akkor elmondják, hogy ilyenkor mit is kéne tenned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!