Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak?...

Ilyenkor mit csináljak? Teljesen kész voltam (többi lent)

Figyelt kérdés

múlthéten 6 óránk volt

( Tesi,Német,Angol,Biosz,Fizika,Magyar nyelv.)

Németből felvok mentve...

Angolon váratlanul feleltem és 4est kaptam rá de azt mondta a tanár hogy év közbe 3-as lett volna

bioszból 4 ember köztük én is írásbeli doga volt. fizikán engem hivtak ki felelni és 2est kaptam...

végül nyelvtanon tollbamondást irtunk

én már a kikészültem...

be is perelhetném az egész iskolát mert ilyen nincs hogy csak engem minden tantárgyból feleltetnek

és anyukám azt mondta ha hozok egy 3-ast haza letilt mindenről stb...

azóta se mutatom neki az ellenőrzőmet.

mit csináljak?

14/L

2010. szept. 25. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Figyu..tudom h most tök kivagy akadva,de ebbe a félévbe nagyon hajts rá a tanulásra(már annyian elmondhatták neked) mert e jövőd múlik rajta.. Ha a tanár mond valamit,aminek nem örülsz,vegyél egy NAGY levegőt,és ne szólj semmit(Ne dumálj vissza) Ha hazaértél fogj egy párnát és üvölts bele :).

Tényleg ezen a féléven múlik h bekerülsz-e egy normális suliba,és átérzem a helyzeted,mivel én is 8.os vagyok.

Szóval nyugi! Csak tanulj,és nem érnek meglepik órán :)

2010. szept. 25. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Még te vagy kiakadva???

14 évesen olyan az írásod, hogy alig lehet kihámozni, hogy mégis, mi a fészkes fenét akarsz mondani! Például: "de azt mondta a tanár hogy év közbe 3-as lett volna bioszból 4 ember köztük én is írásbeli doga volt." Még egy nyomorult pontot/vesszőt is lusta vagy leütni a billentyűzeten, és az így létrejövő katyvaszt megtetézed azzal, hogy még egy bővített mondatot sem tudsz megfogalmazni.

Csodálkozom, hogy magyarból átengedtek.

Olyan pedig a "Maunika-sóban" van, hogy azt hiszi a tanulatlan szubhumán lény, hogy csak úgy, mindenféle jogalap nélkül lehet pereskedni, csupán azért, mert neki nem tetszik valami. A Ptk. vagy Btk., esetleg más szabályozásnak melyik pontját sértette meg az iskola?

Ettől nagyobb igazságtalanságok is fognak érni az életben.

Mit csinálj?

Tanulj, hogy máskor ne érjen felkészületlenül egy feleltetés vagy röpdolgozat.

Vagy tényleg hagyhatod a francba az egész tanulást és iskolát, valakinek takarítania is kell...

2010. szept. 25. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!