Akik gépjármű mechatronikai technikus szakmát csináltak estin felnőttképzésben hogy volt a gyakorlat? magunknak kell helyet keresni és tanuló szerződést azt kell-e kötni? többi lent
Figyelt kérdés
tehát ha van egy ismerősöm akinek autószerelő műhelye van oda nem mehetek gyakorlatra? csak olyan helyre ahol tanulószerződést kötnek és kell az iparkamara is? van egy szakmám annál így volt és megszívtam mert a gyakorlati helyen semmit nem tanítottak nem tudom hogy felnőttképzésben is így van-e kérem aki tud erről valamit írjon2022. szept. 8. 15:17
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ezen a szakon tanulok, idén kezdtem, de még nincs róla szó sajnos. Viszont nekünk van saját műhelyünk, ahová az emberek rendesen viszik az autójukat javíttatni, és ott mi már első naptól kezdve járunk be.
Ahol te tanulsz nektek van szerelőműhelyetek? Mert szerintem ha van, akkor ott a legérdemesebb lenni nyári gyakorlaton, ha megengedi az iskola, mert ott van az oktató, az magyaráz, csinálnod kell/legalábbis nálunk/. Egy külsős műhelynél meg lehet csak takarítanod kell egésznap, vagy be se kell menned. Akkor annak meg mi értelme? Inkább, akkor csináljuk becsülettel a gyakorlatot, és legyen valódi tapasztalatunk, minthogy ellógjunk, és ne legyen semmi.
Melyik suliban tanulsz?
2/2 A kérdező kommentje:
szia még nem tanulok most lenne a beiratkozás csak nem tudom elkezdjem-e ez nyíregyházán lenne a bánkiban ott nincs tanműhely az előző szakmámnál ki kellett menni külsős céghez ott semmit nem tanítottak meg csak szívattak minket ahova menni akartam nem lehetett a kamara miatt csak oda lehetett menni aki szerződésben van az iparkamarával és tanulókat foglakoztat nem akarok most is így járni kérdeztem az iskolát nem mondanak semmit csak fél év múlva mert ágazati vizsgát kell tenni de szerintem így lesz hogy ki kell menni külsős céghez tanulószerződéssel ott meg semmit nem fognak megtanítani ismerős lenne ahova tudnék menni meg is tanítanának de így szerintem nem fogom elkezdeni
2022. szept. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!