Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen könyvekből lenne...

Milyen könyvekből lenne érdemes felkészülni?

Figyelt kérdés

Kémia kritériumtárgyból megbuktam az egyetemen, újrajelentkezem Februárba, de amíg nem kezdődik majd nekem újra az egyetem, szeretnék felkészülni kémiából.

Sajnos nagyon hiányos és gyér a kémia tudásom, mindig elsunnyogtam megtanulni általánosban és gimnáziumban is. Az lenne a cél, hogy az alapoktól kezdve venném át az anyagot az egyetemi kémiáig ebben az egy évben.

Főleg a szervetlen része nem megy a számolás miatt, így fontos lenne, hogy részletesen le legyen vezetve a feladatmegoldáshoz szükséges leírás.

Melyik könyveket ajánlanátok ehhez? Illetve Mozaik könyvekről mi a véleményetek?

2022. szept. 6. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!