Ha a tanítás egy szociális szolgáltatás, tehát gyakorlatilag a diákok az "ügyfelek", akkor miért viselkedik úgy a tanárok egy része mintha a diákok a beosztottjaik lennének?
Egy fél szóval sem állítom, hogy nem történnek visszaélések. De hogy ez rendszerszintű lenne és mindennapos, na az egy ordas nagy hazugság!
Főleg mikor azt nem írják le, hogy mi történt előtte....
LEgutóbb is felmentették a tanárt, mert jogosan intézkedett a renittens diákokkal szemben..
12: írd már le, mi a hasfájásod!
Mi történt veled konkrétan???
ügyfél (főnév)
1. Fizető megbízó; egy vállalkozás, iroda megrendelője, segítségének igénybe vevője, aki fizet a szolgáltatásáért, amit kért.
Az ügyfél kérheti a hiányos szolgáltatás kijavítását. Nálunk első az ügyfél.
2. Intézkedést kérő személy, aki igénybe veszi egy hivatal, hatóság vagy intézmény szolgálatát.
Az ügyfelek fogadása csak munkanapokon zajlik. Az ügyfélnek ki kell töltenie az űrlapot.
3. Jogi: Képviselt személy; egy ügyvéd által helyettesített, illetve bíróság előtt megjelenő felperes vagy alperes.
Az ügyfél érdekeit kell védenem. Az ügyfél nem nyújtott be újabb bizonyítékokat.
Mivel a gyerek "veszi igénybe" a szolgáltatást, ez alapján ő is ügyfél
Csak jogászkodsz...
Bármiféle alapképzettség nélkül...
Tudod, nem mindegy, ha egy okos hülyéskedik, vagy fordítva... :))))
Sehol sem állítottam, hogy bármiféle ilyesmi képzettségem lenne, nem én tettem ilyen kijelentéseket, hanem egy szakértő.
Amúgy szerintem a provokálás helyett a kérdéssel is foglalkozhatnánk, miután már kitárgyaltuk a létjogosultságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!