Felvagyok mentve matekbol, es az infot valasztanam majd eretsegi tetelnek. Ugy hogy egyaltalan nem all kozel hozzam. Sokan mondjak hogy konnyu infobol eretsegizni?De ezt kb olyanok mondtak akik ebben a szakmaban vegeztek. So nekik lehet konnyu volt…
Figyelt kérdés
Nem tudom tenyleg mit tegyek. Kerrlek segitsetek egy ertelmes valasszal! Nagyon koszonom☺️2022. szept. 6. 07:25
1/5 A kérdező kommentje:
A biosz eretsegi mennyire nehez?
Melyik lenne a konnyebb…?
Tudom hogy mindenki mas…valaki kozelebb all az informatikahoz…vagy a bioszhoz. Csak mas velemenyere is kivancsi vagyok:)
2022. szept. 6. 07:32
2/5 anonim válasza:
Nyelvtanból nem vagy felmentve?
3/5 anonim válasza:
Tanultál infót középiskolában? A középszintű érettségi leginkább Word, Excel, Access kezelés, ha ezek mennek, akkor minimum egy négyest össze tudsz szedni.
4/5 anonim válasza:
Le lehet tenni így is a közép infót. Néha szoktam segíteni felkészülésben és előző tanévben pont volt egy illető, aki matekból fel volt mentve. A Word és Power Point az jól ment neki, az Excel-ben kisebb, az adatbázisos feladatban kicsit nagyobb gondjai voltak, de szerintem elég jól ment neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!