Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magamtól feltudok készülni a...

Magamtól feltudok készülni a föci érettségire hogy 90% minimum legyen meg?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem nehéz tárgy.
2022. aug. 29. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan veszed, akkor persze.
2022. aug. 29. 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó koszonom
2022. aug. 29. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mi osztályszinten nagyon megszenvedtünk a földrajzzal. Ha alaposan kérik számon, akkor nem olyan könnyű az.

Kérdező, nincs földrajztanár a suliban, vagy miért kell tanár nélkül felkészülni?

2022. aug. 29. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Van az iskolában csak nem akarok járni több órára mert töriből és matekból emeltezek(heti plusz 2 óra egyenként)

a föci meg csak 5. tantárgy

2022. aug. 29. 23:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát én most leszek 11.-es és a föci órán nem lesz kivéve ha fel veszem emeltre akkor hetente járni kell két órát és közepen leérettségiznék de én felveszem a törit meg a matekot mert belőlük emelten akarok érettségizni és nem akarom a föcit harmadiknak mert sok lenne. De lehet az lesz hogy Matekból emeltezek mert az kell közgére de töriből csak közép és akkor felveszem a föcit hogy legyen biztos 5. tantárgyam mert ha csak töri matek emeltre megyek akkor 5. tantárgyam nem lesz csak ha megtanulom magam. Remélem érthető
2022. aug. 30. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Aha, értelek. Nézd, én így nem mennék neki földrajz érettséginek felkészítő tanár nélkül. Ha csak annyi lenne a cél, hogy átmenj a vizsgán, akkor persze, simán meglenne. De neked ennél ambíciózusabb a terved.
2022. aug. 30. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor hogy legyen matek föci és töriből nem emeltezek?
2022. aug. 30. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni. Nekem ez az időszak elég rég, 15 éve volt, már sok részlet kiesett. Esetleg azt nézd meg, hogy földrajzból van-e érettségi előkészítő. Akkor tudsz járni matek meg töri faktra, földrajzból meg előkészítőre. Vagy nem tudom, mennyire rugalmas a földrajz tanár, hajlandó-e veled foglalkozni érettségi évében. Vagy elkérheted a faktosok jegyzeteit, megnézheted, milyen feladatokat csinálnak.
2022. aug. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!