1 hete voltam gólyatáborban, egy kicsit csalódással töltött el. Tisztára olyan arcok voltak, mint szakközépben.
2022. aug. 24. 16:26
1/10 anonim válasza:
Hogy érted?
Az egyetemre járó NAPPALIS elsőévesek zöme, döntő, ha nem elsöprő többsége nyilván a közoktatásból frissen kikerülő, a felsőoktatáshoz és a felnőtt élethez, a NAGYBETŰS ÉLETHEZ még teljesen zöldfülű, 18-19 éves friss felnőttek közül kerül ki.
Tehát igen, a tavalyi végzős gimisekből lesznek az idei egyetemista/főiskolás gólyák, ez teljesen normális és így van rendjén.
2022. aug. 24. 16:39
2/10 anonim válasza:
Miért, mit gondoltál, kik lesznek ott? A korosztályod, aki pontosan úgy viselkedik, még, mint egy középiskolás.
2022. aug. 24. 17:01
3/10 anonim válasza:
Hehe! Lesz ennél még nagyobb csalódásod is!
Majd amikor rájössz pl., hogy a tanárok, doktorok milyen gcik és hogy az egész rendszer full kiábrándító! :)
2022. aug. 24. 17:10
4/10 anonim válasza:
3.Nálunk nem voltak ilyen tanárok, de valóban nagy váltás volt a középiskola után. Engem inkább a sok tölteléktárgy zavart, mert elvette az időt a valóban releváns tananyagtól és ráadásul elég nehezek is voltak.
2022. aug. 24. 17:19
5/10 anonim válasza:
Én valahogy úgy képzeltem el, hogy az egyetem, a diplomás réteg, az oda járók mind olyan baromi intelligensek, kulturáltak, műveltek, jól viselkedők, tisztelettudók, segítőkészek stb, akikről példát lehet venni szakmailag és emberileg, felnézni rájuk, csodálni őket..., aztán jött a valóság és az totál csalódás! :XD
2022. aug. 24. 17:30
6/10 anonim válasza:
Nyilván, hisz ugyanolyan gyerekek, mint te.
2022. aug. 24. 17:43
7/10 anonim válasza:
Gólyatábor évente 1x van, és nyilván olyan emberek vesznek részt rajta, akik nyitottak a többnapos bulizásra. Lesznek visszafogottabb szaktársaid is.
2022. aug. 24. 18:34
8/10 anonim válasza:
A nappalis Bsc-s gólyák nagy többsége a gólyatáborban agyilag még nem egyetemista, hanem vagy gimnazista, vagy technikumos, vagy szakgimnazista. Még nem vettek részt egyetlen egyetemi előadáson vagy gyakorlaton sem, nem írtak ZH-t, és a legnehezebb vizsga, amin részt vettek, az az érettségi volt.
2022. aug. 24. 18:51
9/10 anonim válasza:
"3.Nálunk nem voltak ilyen tanárok, de valóban nagy váltás volt a középiskola után. Engem inkább a sok tölteléktárgy zavart, mert elvette az időt a valóban releváns tananyagtól és ráadásul elég nehezek is voltak."
Na mert a gimiben nem volt fölös tárgyad?
2022. aug. 24. 19:55
10/10 anonim válasza:
9. Csak a gimi a közoktatás része, ahol az állam írja elő a tananyagot, az egyetemen meg nem így van. Ez azért nagy különbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!