Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit érdemes bele tenni az...

Mit érdemes bele tenni az iskolai tisztasági csomagba és mi az ami felesleges?

Figyelt kérdés
A listán nincs konkrétan felsorolva mit kérnek. Illetve az is érdekelne miből kell esetleg több. Előre is köszönöm a válaszokat.
2022. aug. 21. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Wc papír, papírtörlő, zsebkendő. De wc papír meg zsepi a legfontosabb, azokból mehet több csomag.
2022. aug. 21. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én még szappanra is gondoltam, illetve kis körömkefére mert menni fognak játszóterezni délután. Plusz pohár és törölköző. Gondolom iskolába már fogat nem mosnak, vagy mégis?
2022. aug. 21. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

WC papír, papírtörlő, zsepkendő. Nedves törlőkendő. Szappan hagyományos vagy folyékony. A körömkefe sem rossz ötlet, bár nem tudom megsikálják e a kezüket. A fogmosást szerintem iskolája válogatja.

Igazából nekünk a suliban, alsóban és oviban úgy volt, hogy a gyerek tisztaságijában csak az volt, amit használt. De wc papírt, pzs-t, szalvétát kellett beadni többet és a tanárnő, óvónéni vagy a dajkák ebből tettek ki mindig. Meg kell kérdezni nálatok ez hogy van, illetve általában az első szülői értekezleten vagy éppen első nap évnyitó után a teremben el szokták mondani ott hogyan szokás. Lehet kérdést is feltenni.

Jó ha van a gyerkőcnek bent kis műanyag pohár és tányér is, valamint evőeszköz. Ha visz be valaki üdítőt, sütit, bármit (szülinap pl) akkor legyen.

Szappanból is kellett vinni kb félévente egy 1 litereset, akár utántöltőt is és azt is kiadagolták a tanítók, dajkák stb a gyerekeknek. Így az nem kellett a tisztaságiba az én gyerekemnek.

Valamint ajánlott esetleg ha nem papírtörlőt teszel el kis törölköző. Ezt az osztályban felakasztották külön, így kézmosás után megtörölték a kezüket és meg is tudott száradni, nem volt begyömöszölve sehova.

2022. aug. 22. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk wc papírt iskolába nem kell vinni, 1-2. osztályban folyékony szappan, szalvéta és papírzsepi kellett a közösbe. Külön meg kis törölköző, műanyag pohár, kiskanál, ezt sose használták, meg valami zacskó vagy uzsis doboz, ha maradt uzsi, azt beletegyék.
2022. aug. 22. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos választ.
2022. aug. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!