Az letezik hogy a Neptun 30 pontot ir a kollegiumi felvetelis pontjaimnal, a ponthatar elsoeveseknek 35, megis felvettek? (ELTE koli)
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagom, van hogy utolag meg hozzaadnak plusz pontokat? Azt hittem a neptun elore mindent kiszamol.2022. aug. 19. 18:30
1/7 A kérdező kommentje:
azt irja a hatarozat is hogy elertem a ponthatart, de 30 pontom van csak neptunban
2022. aug. 19. 18:43
2/7 A kérdező kommentje:
na megkerdeztem egy HOKost es 42pontom lett, nem tudom miert 30at mutat a neptun 😅
2022. aug. 19. 19:01
3/7 anonim válasza:
A Neptunnak van egy varázslatos rendszere, majd megszokod. Amúgy ha a kollégiumi jelentkezésnél nézed, az nem szokott pontos lenni, a kérvényeknél viszont mutatnia kellene, bár ha csak pár órával előtte módosították, akkor lehet, hogy idő, míg nálad is átvált.
4/7 A kérdező kommentje:
ja amugy ismerem a neptunt de azt hittem kepes lesz a helyes pontszamot beirni 🤣 lehet naiv voltam, de mar megoldodott, koszonom a valaszod!
2022. aug. 21. 14:20
5/7 anonim válasza:
Bocsánat hogy most írok ide ehhez a kérdéshez de mikre lehet pontot kapni kollégiumi jelentkezésnél? Találtam egy oldalt de most vagy csak én tartom irreálisnak hogy ennyire kevés jár egy egy dologért vagy nagyon benéztem
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok ebben segíteni, én vidéki vagyok (+200km távolság), 3 tesó , abból 1 felnőtt és kpulon él, 2 kiskorú velünk+anyum+mamám, 5-en vagyunk egy háztartásban, elvált szülők, apa nem kereső, külföldön él, és eddig mindig felvettek
de így a szociális helyzet, távolság is számít, gondolom ha egy szülő van csak otthon az is megdobja a helyzetet + a kereset
2023. máj. 30. 21:12
7/7 anonim válasza:
Húha és erre csak valami 30 pontot adtak? Hát szerintem kezdhetek lakásokat nézegetni X_X Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!