Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy engedheti meg a magyar...

Hogy engedheti meg a magyar oktatásirányítás, hogy ilyen emberek a gyerekeink közelébe menjenek? 😡🤬🤬

2022. aug. 18. 16:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ráírtam, ez nem troll, komolyan gondolja. Kár ezekbe a levegő is.
2022. aug. 18. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, egyébként ezért aggódsz, hogy van aki prostitúcióra adja a fejét, és ez biztos rossz a gyereknek...

..miközben kb fél éve volt egy hír, amiben eg ykonkrét PEDOFIL ZAKLATÓ volt a tanár és azt se bocsájtották el egyszerűen azért, mert akkor nem lett volna ki törit tanítson:D Persze amikor a botrány kirobbant akkor közös megegyezéssel elküldték, de mivel ez nem kirúgás, a következő iskolába nemhogy zokszó nélkül fogják felvenni, de még örülni is fognak, hogy jelentkezett.

Ez van, ha tönkreteszik az oktatási rendszert, nem tudom mit csodálkozik ezen bárki...

2022. aug. 18. 16:46
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Tanárnak nagyrészt már régóta a legallja megy sajnos, tisztelet a kivételnek akik tényleg elhivatottságból választják ezt a pályát. Olyan mértékű a tanárhiány, hogy bárki taníthat már. Egyes iskolákban már 10 éve is ott tartottunk, hogy a 70+ éves nyugalmazott fizika, kémia tanárokat hívták vissza óraadóként, mert nem volt utánpótlás. Ma már van hogy ének-zene, testnevelés és nyelvtanárok mennek be...

Egyszerűen nincs utánpótlás. A 70-es években évente 80 fizikatanár végzett országos szinten, ma kb. a tizede.

A reálbeállítottságú fiatalok hiába lennének elhivatottak a pedagógiai pálya iránt, és szívesen tanítanának, inkább valamilyen mérnöki vagy informatikai pályát választanak, látva hogy a tanári pálya hazánkban nincs megbecsülve sem erkölcsileg, sem anyagilag.

2022. aug. 18. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
11 Kár ezekbe a levegö? Kikröl beszélsz? Remélem azokrol akik ilyen szintre züllesztetták a pedagogusok megbecsülését!!!!!!!
2022. aug. 18. 16:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hmhm, ha tisztességes fizetést és valódi erkölcsi megbecsülést kapnának a pedagógusok, többen mennének a pályára, és így a nemkívánatos pedagógusokat el lehetne távolítani.

De mivel hugyért-szarért dolgoznak és még le is köpik őket, így kevesen maradnak ezen a pályán. Ha meg nincs ló, jó lesz a szamár is. Vagy egy kecske. Esetleg eg ynagyobb testű kutya. Jó, egy kisebb testű is megteszi. Najó, egy macska is. Hörcsög? Vagy tulajdonképpen BÁRMI csak legyen!:D

2022. aug. 18. 16:53
 16/22 anonim ***** válasza:
5%

a pedagógusok megbecsülését az züllesztette le, hogy minden gyereknek kötelező iskolába járnia, miközben valójában csak 20-30% az akivel érdemi pedagógiai munkát lehet végezni

a többi csak gyermekmegőrzőbe jár

2022. aug. 18. 16:55
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, meddig jutottál a belinkelt kérdésnél?

Szépen leírta egy későbbi kommentjében, hogy milyen helyzetben van. (Egyébként szerinted miért elégedetlenek sokan a tanári pályával???) Rákényszerült. Ennyi van a dologban. Rákényszerült, mert tanár, éhezik, máshol meg nem tudna elhelyezkedni. És a tanár is ember.😱

Valóban nem egy szép dolog, de ítélkezni sem.

2022. aug. 18. 16:56
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon egyszerű: nem válogathatnak. Olyan gyalázatos bérekért, amiket a magyar butításpolitika biztosít a tanároknak, értelmes emberek, akiknek juthat sokkal jobb állás, több pénzért, kül- vagy belföldön, egyszerűen nem tanít, mert nem tud belőle megélni.

Mi több, a kérdezőt magát is ez a rendszer teszi prostituálttá (ha ugyan azzá vált végül), a kérdéséből kiderült, hogy végső elkeseredésében kezdett el a dubajozáson gondolkodni.

Ilyen tanári fizetések mellett a magyar állampárt lassan kénytelen lesz a pedofilokra támaszkodni - bennük talán van annyi, vitathatatlan lelkesedés a fiatalok iránt, hogy szó szerint éhbérért is a közelükben akarnak majd maradni...

2022. aug. 18. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Ha a nő komolyan gondolja, az ő dolga. Ha tényleg prostinak állna, amíg nem beszél erről a gyerekeimnek és semmilyen módon nem befolyásolja ez a tény az életüket és a nő tanítását, akkor nekem semmi jogom ebből problémát csinálni.

Felnőtt ember és azt csinál a testével és a szabadidejével, amit szeretne addig, amíg ezzel másoknak nem árt. Pont.

Hagyjuk abba a hisztizést. Ha egy jó tanár, akkor bizton mondhatom, hogy nekem iskolában ezerszer rosszabb tanáraim voltak hiába voltak magánéletükben rendesek.

2022. aug. 18. 19:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem igazán értem, hogy mi baja van a kérdezőnek?!

Szerintem attól még lehet valaki jó matektanár, mert a szabad idejében pénzért kfél.

Hogy függ össze a kettő?!

A tanerő nyilván nem a tanteremben dubajozik.

Van egy csomó alkalmatlan, gyerekgyűlölő, bántalmazó tanár, aki meg nem dubajozik. Szerintem akkor inkább dubajozzon, de a suliban legyen patent!

2022. aug. 18. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!