BGE "üzleti matematika alapjai" tematika?
0 kredites tantárgy, ugye a következő féléves matekra készít fel.
Van valaki, aki esetleg ehhez tudna adni tematikát, hogy mik lesznek érintve a félév során, milyen témák?
Neten semmit sem találtam és a következő 2-3 hétben még szeretnék matekozni kicsit, de inkább "célirányosan", hogy mire lehet szükség ezen az órán.
BGE honlapján, tanszéki dokumentumok között elképzelhető hogy elérhető, keresd meg. Nem tudom melyik karról van szó.
Googleban találtam egy feladatlapot, eléggé alap mateknak tűnik, százalékszámítás stb.
/document/476439569/UMA-1ZH-MINTA
A linket nem engedi elhelyezni, de scribd-s a honlap, csak írd utána a fenti link maradékát.
Ez a tárgy kb. a gimis matek anyagát veszi át, ami érettségire is kellett + egyszerűbb gazdasági feladatok.
És tekintve, hogy pont az ismétlésről és felkészítésről szól a tárgy, nincs sok értelme nagyon előre tanulni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!