Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi törtenik, ha felveszek egy...

Mi törtenik, ha felveszek egy kurzust, de közben elfogadják a kreditelismertetésem?

Figyelt kérdés

Szeretnék elfogadtatni néhány tárgyat, de ha előbb felveszem és közben elfogadják a kurzust, mint teljesített akkor simán leadhatom? Nem szeretnék véletlen se lecsúszni a jó gyakorlat időpontokról, ezert nem várnam meg a döntéshozatalt a kreditelismerésről.

Ilyet csinalt már valaki?

2022. aug. 15. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalból lejelentkeztetnek a tárgyról.
2022. aug. 15. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már október volt, mikor a TO beírta, viszont nem akartam véletlenül se csúszni, úgyhogy azért felvettem őket és bejártam. Mikor beírták végre, akkor be kellett adnom egy kérvényt minden tárgyhoz utólagos leadásra, mivel azt is csak ők tudták intézni, viszont alapból nem jelentkeztettek le, ami nekem is fura, hogy ezt így engedte a rendszer. (ELTE-TTK pár éve)
2022. aug. 15. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor nyugodtan csinálhatom így, semmi gebasz nem lesz emiatt :)

Egyébként SZTE TTIK-ról van szó.

2022. aug. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!