Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meddig lehet igényelni szeptem...

Meddig lehet igényelni szeptemberben a diákhitelt?

Figyelt kérdés

Nem találtam erről infót, hogy mi a határidő.

Illetve ha szeptember elején igénylem, akkor abban a hónapban már kapok, vagy csak októberben?

2022. aug. 14. 01:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Októberig
2022. aug. 14. 02:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Tedd meg azt a szivesseget a jövő énednek, hogy nem veszed fel. De komolyan. Hitel=elkolteni a holnap megkeresett pénzed.
2022. szept. 6. 06:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Te meg tegyél egy szívességet és húzz el innen a csőpátásoddal. A hiteltől (főleg a diákhiteltől) nem rettegni kell, hanem okosan használni.

Diákhitel = befektetni egy olyan végzettségbe/eszközbe, aminek hála utólag sokkal könnyebben és gyorsabban vissza tudod fizetni az árát, mintha az adott dolog megszerzése előtt kellett volna összehúznod azt a pénzt, szarabb körülmények között kuporgatva azt

2022. szept. 6. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Oke, legyen igazad :)
2022. szept. 6. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból beszélek. Az egyetem előtti munkámmal, végzettség nélkül 3 év lett volna összeszednem a tandíjam a megélhetésem mellett. Mérnökként a végzés előtt egy évvel elkezdtem visszatörleszteni kényelmesen (akkor találtam szakirányú munkahelyet) és a végzés után 2 hónappal már nem volt tartozásom. Ha nem veszek fel hitelt, 3 évvel később leszek szakember (és ennyivel később kapok normális bért, normális munkakörben) és addig is harmadannyi pénzből tengődök. Nem érte volna meg erre cserélni egy kamatmentes hitelt.
2022. szept. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!