Nívósabb gimnáziumokban szigorúbban értékelik a szóbeli érettségit?
Figyelt kérdés
Szintemelő érettségire készülök idén ősszel, és a megyénkben csak 2 középiskola szervez őszi érettségit: a megye legnívósabb gimnáziuma, és egy szakközépiskola.
Szóbeli érettségi szempontjából számít, hogy hová mennék?
Tudom, hogy elvileg nem, de én egy sima gimnáziumban érettségiztem még anno, és a szóbelin alig makogtam valamit, de még így is jó eredményt értem el.
Szerintem a fent említett nívósabb gimiben sokkal rosszabbul értékeltek volna, nem?
2022. aug. 13. 13:25
1/2 anonim válasza:
Nézz utána az értékelési módszereknek.
2/2 anonim válasza:
Nem, ugyanis az ott érettségiztető tanárok nem feltétlenül ott tanítanak, őket is ugyanúgy osztják be mint a diákokat. Én most emelteztem, a bent lévő 4 tanár közül egy tanított csak abban a suliban ahol voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!