Alacsony ponthatár jó szak?
Figyelt kérdés
lassan el kell döntenem hogy hová tovább és sajna emelt érettségire nem lesz alkalmam tehát olyan szakok érdekelnek/főiskola vagy egyetem/ahol kevés a ponthatár és keresett könnyen ellehet helyezkedni ilyen pl: a programozóinformatikus SZTE 270 asszem de mérnöki infós szakok kilőve mert nem tanulok angolt várom írásotok!!!2010. szept. 22. 19:21
11/18 anonim válasza:
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!és mennyire nehéz ahogy írtam ezelőtt is emelt matekra nem lesz lehetőség de egy olyan jó 4-es 5-ös középszintű matematika érettségivel hogy lehet el boldugulni? és keresett ez a szakma fizetés? hová szakosodhatok tovább a matek tanár mellett és melyikre érdemesebb szerinted?
2010. szept. 23. 15:38
13/18 anonim válasza:
Ha megirod otosre a kozepszintut, akkor nem konnyu, de nem is nehez. Azert a kozepiskola utan az egyetem persze nem konnyu.De van felkeszites, kulon matek, korrepetitort is konnyen talalsz.
Van alkalmazott/elmeleti matematikus, tanari es matematikai elemzo.
Az elemzo melle egy kozgaz. vegzettseggel jol el lehet helyezkedni, a matematikusival meg kutatkadhatsz kedvedre.Megoldassz egy milleniumi problemat es el vagy a penzbol egy ideig:P
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!!más valaki véleménye?
2010. szept. 23. 17:34
15/18 A kérdező kommentje:
leginkább gazdasági szakok érdekelnek de ott nagyon magas a ponthatár de pénzügyi vagy számviteli szakügyintéző az amit néztem kevés ponthatár nem tom érdemes volna e elvégezni de olvastam hogy a műszaki menedzser is gazdasági zsak felé húzódik vélemény?
2010. szept. 24. 19:57
16/18 anonim válasza:
Matek szakról szerintem elég hamar kivágnának.
18/18 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: ez nyilván való ha még faktra se járhatok:S köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 25. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!